Maak kennis met ons

Remark is een toonaangevende en eigenzinnige merkenbouwer in de health en personal care markt. Het Remark portfolio bestaat uit ongeveer 20 toonaangevende consumenten merken, waaronder Therme, Jordan, Zarqa, Daro en Bio-Oil.  Het merendeel van de merken is, op enkele exclusieve distributiecontracten na, eigendom van Remark en/of moedermaatschappij Vision Healthcare. Remark ontwikkelt en vermarkt haar merken met name in de Benelux en levert haar merken aan drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, supermarkten en parfumerieën; zowel offline als online.

Moederbedrijf Vision Healthcare is een snelgroeiend Europees omni-channel consumer healthcare organisatie die actief is in de productcategorieën VMS, OTC, Nutraceuticals, Slimming & Beauty Nutriments en Personal Care. Vanuit de Vision Healthcare hubs in Amsterdam, Gent, München, Ljubljana, Madrid en Oslo wordt de Europees markt en de markt ver daarbuiten bediend.

Met name de mix van een hands-on en zelfstandig opererend lokaal bedrijf gecombineerd met een internationaal georiënteerd moederbedrijf Vision Healthcare maakt het werken bij Remark uniek en uitdagend.

Samen staan wij voor één doel

Bij ons word je omringd door mensen die allemaal één doel hebben: onze merken tot een nog groter succes maken. Je werkt samen met anderen die vol energie en passie, met een no-nonsense mentaliteit alledaagse routines tot een succes maken. We staan open voor nieuwe ideeën en hebben samen de ambitie om uitdagingen aan te gaan en te overwinnen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en teamwork. Daarom werken we veel samen met elkaar. We delen best practices en learnings en we lunchen samen in de kantine of tijdens een wandeling buiten. We werken hard, maar vieren onze successen ook met elkaar.

Merken en klanten waarvoor je aan de slag gaat

Je gaat aan de slag met onze 20 topmerken die gedistribueerd worden in retail en online. Met een sterke focus op de drogisterijbranche worden onze merken daarnaast verkocht aan apotheken, supermarkten, gezondheidswinkels en parfumerieën waarbij Online een groeiend kanaal is. Diverse merken hebben de positie van marktleider of een top 5 positie in verschillende segmenten veroverd. Deze merken ga je in deze functie vertegenwoordigen/ verder uitbouwen bij een divers klantportfolio.

Key Accountmanager

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw portfolio key accounts. Sleutelwoorden in jouw werkzaamheden zijn: distributie uitbreiden en succesvolle promoties initiëren en inzetten met als doel onze merken succesvoller te laten zijn. Distributie uitbreidingen wordt gerealiseerd voor zowel het bestaand assortiment als voor onze innovaties. Dit doe je o.a. door het maken van je account plan (inclusief strategische analyses/marktdata analyses/categorieplan), het voeren van de jaargesprekken, het bedenken en plannen van promoties en  het verbeteren van de schappositie. Dit alles doe je in overleg met diverse afdelingen binnen de organisatie zoals de verkoopbinnendienst, marketing en logistiek.

 Wie zoeken wij?

Om in deze rol succesvol te zijn signaleer en analyseer je behoeftes in de markt en anticipeer je hierop door ideeën, voorstellen en activiteiten aan te dragen binnen commercie/marketing. Beschik jij over een goed ontwikkeld commercieel inzicht en kan je hier ook naar handelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Omdat je een uitgebreid takenpakket hebt zoeken we iemand die 5 dagen in de week (40 uur) beschikbaar is.

Voor het ideale profiel verwachten wij verder:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met key accounts binnen de retail (FMCG);
 • Ervaring binnen FMCG is een grote pré, ervaring binnen retail een must.
 • De volgende competenties/ persoonskenmerken: scoringsdrive, flexibel, out-of-the-box denkend, analytisch, geen 9 tot 5 mentaliteit, snel kunnen schakelen/ handelen, goed kunnen organiseren en vooruit denken.

Werkgebied/ standplaats

Het hoofdkantoor van Remark zit in Rogat bij Meppel. Voor deze functie ben je verder actief in heel Nederland. De hoofdkantoren van de Key Accounts zitten door heel Nederland.

Het aanbod

Remark Groep biedt jou een uitdagende en veelzijdige baan in een jonge en dynamische organisatie. In deze functie is er veel ruimte voor creativiteit en je hebt een hoge mate van zelfstandigheid. De organisatiestructuur is relatief plat waardoor er korte lijnen zijn en er snel geschakeld kan worden.

Remark Groep biedt daarnaast o.a.:

 • Goed vast salaris passend bij jouw kwaliteiten;
 • Ruimte voor ondernemerschap;
 • Unieke combinatie van werken bij vooraanstaande speler binnen de retail, zonder corporate cultuur;
 • Uitdagende doorgroeimogelijkheden.
 • Werken voor mooie merken zoals THERME, ZARQA, Daro, Jordan en Bio Oil
 • Mogelijkheid tot hybride werken.
 • 27 vakantiedagen obv fulltime dienstverband
 • Enthousiaste collega’s die open met elkaar samenwerken
 • Goede pensioenregeling
 • Personeelskorting op Remark producten
 • Auto, I-phone en laptop van de zaak

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar: Receptie.remark@visionhealthcare.eu o.v.v. Vacature Account Manager.