Jouw hoofddoelen?

Je coördineert en implementeert de ontwikkeling en introductie van nieuwe producten voor de verschillende merken van Remark. Binnen de innovatieprojecten ben je de aanjager, bewaak je de planningen zorg je ervoor dat alles gesmeerd verloopt. Je nieuwe innovaties creëren waarde voor onze merken en versterken hun positie in de markt. Dat resulteert in omzet, marge en marktaandeel.

Wat ga je doen?

Je begeleidt het hele proces van innovatie, van idee tot winkelvloer. Je bent projectleider van het innovatieproject, werkt met een gedetailleerde projectplanning en zorgt ervoor dat iedereen tijdig zijn stappen doet. Je bent de linking-pin tussen het innovatieteam, de rest van de organisatie en de productontwikkelingsteams bij onze leveranciers . Daarin voorzie je iedereen tijdig van de juiste informatie en houd je onze commerciële uitgangspunten steeds scherp voor ogen. Je werkt nauw samen met de Marketing Productmanagers en de andere afdelingen van het bedrijf (met name logistiek en verkoop).

Je exacte takenpakket maken we gezamenlijk, afhankelijk van je ervaring. Jaarlijks hebben we zo’n 50 innovatieprojecten op onze 20 mooie merken, de meeste innovatieprojecten lopen op de merken THERME en ZARQA.

Wij zoeken jou als je in grote lijnen voldoet aan het onderstaande:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (of gelijkwaardig), en minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare of andere relevante functie (de functie invulling passen we aan obv op jouw ervaring). Ben je een junior/starter dan vragen we om aanwijsbare affiniteit met de drogisterijbranche of product/conceptontwikkeling.
 • Je past bij onze belangrijkste bedrijfswaarden: Ondernemerschap, Samenwerken, Merkgedrevenheid
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties: Plannen en Organiseren, Creatief/innovatief, Commercieel inzicht, Analytisch/accuraat
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, de Engelse taal voldoende.
 • Je hebt genoeg ruimte in je badkamer om al onze nieuwe producten te testen 😉

Wat bieden wij jou?

 • Een unieke marketing innovatie functie, bij een succesvol bedrijf, met mooie bekende merken, in het Noord-Oosten van Nederland
 • Enthousiaste collega’s die open met elkaar samenwerken
 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring en de uiteindelijke functie-invulling
 • Mogelijkheid tot hybride werken
 • 27 vakantiedagen obv fulltime dienstverband
 • Een platte organisatie, met korte lijnen.
 • Een snelle omgeving waarin je veel kunt leren. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en de ruimte om jezelf te ontplooien
 • Goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding
 • Personeelskorting op Remark producten

Over ons
Remark Groep– waarschijnlijk kende je onze bedrijfsnaam niet, maar ongetwijfeld heb je meerdere van onze merken bij je thuis staan. We zijn een toonaangevende en succesvolle merkenbouwer in de markt van cosmetica/persoonlijke verzorging en gezondheidszorg. Het Remark portfolio bestaat uit meer dan 20 topmerken die je in bijna elke drogisterij en supermarkt kunt kopen. Op enkele exclusieve distributiecontracten na zijn al onze merken eigendom van Remark en/of moedermaatschappij Vision Healthcare. Onze bekendste merken zijn: Therme, ZARQA, DARO, De Vergulde Hand, Jordan, VOGUE Girl, BioOil en Midalgan.

Ons kantoor staat in Rogat, bij Meppel (vlakbij Zwolle). Onze organisatie richt zich op de marketing, sales en logistiek. We werken samen met externe ontwikkelaars en producenten. Remark is onderdeel van het internationale Vision Healthcare, maar wij opereren vooral lokaal en zelfstandig.

De Remark cultuur kenmerkt zich door de kernwaarden samenwerken, ondernemerschap, merkgedrevenheid en eigenzinnigheid. We zijn in het algemeen no-nonsense en to-the-point.

Kom je bij ons werken?
Enthousiast? Stuur jouw motivatiebrief met CV naar:
receptie.remark@visionhealthcare.eu o.v.v. Vacature Innovatiemanager.
Wil je nog meer aanvullende informatie? Stuur dan even een mailtje met je telefoonnummer, dan bellen we je terug.