• Therme

  Met Therme gaat de hectiek uit en ontspanning aan. Therme biedt een toegankelijke wellness beleving in je eigen badkamer,  met luxe geurende verzorgingsproducten van premium kwaliteit. Dit dagelijkse moment van ontspanning geeft een gevoel van luxe en brengt lichaam en geest weer in balans.

  Bekijk Therme
  Lees meer over
 • ZARQA

  ZARQA is bewuste, clean-beauty huid- en haarverzorging, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Zonder parfum, kleurstoffen, microplastics of andere schadelijke ingrediënten. We minimaliseren het risico op irritatie én helpen we de planeet. Vegan, mild, zo natuurlijk mogelijk, hypoallergeen en met Mineralen uit de Dode Zee.

  Bekijk ZARQA
  Lees meer over
 • Glycerona

  Glycerona is een betrouwbaar Nederlands merk op het gebied van handverzorging dat inmiddels al 85 jaar bestaat. Het gebruik van handcrèmes en hygiënische handgels en van Glycerona resulteert in verzorgende en zachte handen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de beste ingrediënten.

  Bekijk bij Kruidvat
  Lees meer over
 • De Vergulde Hand

  Het echte scheren is weer terug van weggeweest! De Vergulde Hand is in Nederland al meer dan 460 jaar dé autoriteit op gebied van authentiek nat scheren. Met de producten van De Vergulde Hand haalt de moderne man dit luxe, authentieke gevoel in huis en scheert hij zichzelf comfortabel en glad in zijn eigen badkamer.

  Bekijk De Vergulde Hand
  Lees meer over
 • Bio Oil

  Bio‑Oil onderzoekt en ontwikkelt gespecialiseerde huidverzorgingsproducten en gebruikt olie om superieure productprestaties te bereiken. Het merk bestaat als sinds 1987 en is sinds 2001 wereldwijd verkrijgbaar.

   

  Bekijk Bio-Oil
  Lees meer over
 • Jordan

  Jordan is een Scandinavisch merk dat al sinds 1927 voor de tanden van mensen zorgt. Ons assortiment met producten van goede kwaliteit is ontworpen om de mondverzorging van mensen zo ongecompliceerd en bemoedigend mogelijk te maken – een combinatie van superieure functionaliteit en stijlvolle ontwerpen.

   

  Bekijk Jordan
  Lees meer over
 • Vogue Girl

  Vogue girl is hét love brand voor jonge meiden. Het assortiment bestaat uit trendy, innovatieve verzorgingsproducten met een hoog fun gehalte door het gebruik van verschillende hippe prints. De verschillende verrassende geurlijnen passen perfect bij de verschillende leeftijden van jonge meiden.

  Bekijk Vogue Girl
  Lees meer over
 • Vogue Women

  Vogue Women biedt producten om het leven meer glamour te geven en het meeste uit elke dag door trendy, exclusieve en krachtige geuren voor een betaalbare prijs. Of je nu een avond uit gaat of thuis blijft, met de Vogue Women producten kun jij zijn wie je wilt zijn, je voelt je zelfverzekerd en ieder momenten krijgt net dat beetje extra glans.

  Bekijk Vogue Women
  Lees meer over
 • Vogue-Men

  Vogue-Men biedt producten die jou de hele dag fris houden in diverse sportieve, frisse en kruidige geuren. Het assortiment bestaat uit verschillende Anti-transpirants.

  Bekijk bij Etos
  Lees meer over
 • Daro

  Daro biedt al jaren lang kwalitatieve, effectieve en betaalbare producten die helpen uw gezondheid te ondersteunen. Het Daro assortiment bestaat uit geneesmiddelen, medisch hulpmiddelen, gezondheidsproducten en cosmetica voor het hele gezin. KOAG/KAG 1040-1023-1663

   

   

  Bekijk Daro bij Kruidvat
  Lees meer over
 • Midalgan

  Midalgan biedt warmtegenerende producten voor spieren en gewrichten. De warmte stimuleert de bloedsomloop en laat spieren op een natuurlijke en lichaamseigen manier ontspannen. Dit helpt om soepel te blijven bewegen. KOAG/KAG 1040-1023-1663

  Bekijk bij Kruidvat
  Lees meer over
 • Nestosyl

  Nestosyl biedt eerste hulp bij wondgenezing. Zo is het bekend oranje tubetje met Nestosyl Classic Crème. Al decennia lang gebruikt en onmisbaar in menig EHBO-trommel in Nederland. Lees voor het kopen de informatie op de verpakking. KOAG/KAG 1040-1023-1663

   

   

  Bekijk Nestosyl bij Kruidvat
  Lees meer over
 • Amando

  Amando staat voor sterke krachtige geuren in de vorm van eau de toilette, aftershave of deodorant. Er zijn vier verschillende geurlijnen die uiteenlopend zijn van heerlijk fris tot warm en kruidig. DARE TO BE STRONG.

  Bekijk bij Kruidvat
  Lees meer over
 • Formule W

  Formule W is een authentiek Nederlands merk sinds 1987 en biedt al jaren betaalbare, effectieve, eenvoudig-te-gebruiken producten voor de behandeling van wratten. Het best verkochte wrattenmerk van Nederland*.
  Lees voor het kopen de informatie op de verpakking.
  *Bron ACN MAT P 10 2021 – P10 2022, in verkopen. KOAG/KAG 1040-1023-1663
  Bekijk Formule W
  Lees meer over
 • Dr. EJ. Swaab

  Het merk E.J. Swaab vindt zijn oorsprong in het apotheek kanaal. Het heeft sinds jaar en dag een aantrekkelijk geprijsd effectief assortiment huidverzorgingsproducten, in onder andere hand- en lip- en anale-huidverzorging.
  Lees voor het kopen de informatie op de verpakking. KOAG/KAG 1040-1023-1663
  Bekijk bij Kruidvat
  Lees meer over
 • Perspirex

  Perspirex is een product lijn van zeer effectieve anti-transpirant rollers, specifiek geformuleerd om zweet en de geur, dat gepaard gaat met overmatig zweten, te stoppen. Klinisch bewezen om zeer sterke en langdurige bescherming te bieden met slechts 1 keer aanbrengen.

  Bekijk bij Kruidvat
  Lees meer over
 • Suprimal

  Suprimal is een belangrijke speler in de markt van reisziekte. Suprimal is een geregistreerd geneesmiddel o.b.v. meclozinehydrochloride tegen wagen-, zee- en luchtziekte. Het voorkomt en behandelt misselijkheid en braken. Lees voor gebruik de bijsluiter. KOAG/KAG 1040-1023-1663
  Bekijk bij Kruidvat
  Lees meer over
 • Resdan

  Resdan is dé anti-roos specialist. De shampoos van Resdan zijn speciaal ontwikkeld voor de bestrijding van roos. Resdan shampoo is verkrijgbaar in diverse behandelshampoos en kuren die geschikt zijn voor verschillende haartypes. Resdan pakt de oorzaak van hoofdroos grondig aan, reinigt de hoofdhuid en verzorgt het haar.

  Bekijk bij Kruidvat
  Lees meer over
 • Blue Stratos

  Blue Stratos is een betrouwbaar en sterk merk. De Blue Stratos-lijn bevat alles wat een man nodig heeft voor de dagelijkse verzorging: aftershave, douchegel en een deodorant. De geur kenmerkt zich als fris en stoer.

  Bekijk bij DA
  Lees meer over
 • Tantum

  Tantum is een merk met smeerbare producten voor spieren en gewichten. Het biedt producten voor de verzorging van vermoeide, belaste en stijve spieren ten gevolge van alledaagse activiteiten en sporten.
  Lees voor het kopen de informatie op de verpakking. KOAG/KAG 1040-1023-1663
  Bekijk bij Kruidvat
  Lees meer over