• Therme

  Met Therme gaat de hectiek uit en ontspanning aan. Therme biedt een toegankelijke wellness beleving in je eigen badkamer,  met luxe geurende verzorgingsproducten van premium kwaliteit. Dit dagelijkse moment van ontspanning geeft een gevoel van luxe en brengt lichaam en geest weer in balans.

  Bekijk Therme
  Lees meer over
 • ZARQA logo

  ZARQA

  ZARQA is bewuste, clean-beauty huid- en haarverzorging, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Zonder parfum, kleurstoffen, microplastics of andere schadelijke ingrediënten. We minimaliseren het risico op irritatie én helpen we de planeet. Vegan, mild, zo natuurlijk mogelijk, hypoallergeen en met Mineralen uit de Dode Zee.

  Bekijk ZARQA
  Lees meer over
 • Logo Glycerona

  Glycerona

  Glycerona is een betrouwbaar Nederlands merk op het gebied van handverzorging dat inmiddels al 85 jaar bestaat. Het gebruik van hygiënische handgels en handcrèmes van Glycerona resulteert in verzorgende en zachte handen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de beste ingrediënten.

  Bekijk Glycerona
  Lees meer over
 • De Vergulde Hand

  De Vergulde Hand is in Nederland al meer dan 460 jaar dé autoriteit op gebied van authentiek nat scheren. De Vergulde Hand is een uiterst betrouwbaar en kwalitatief merk met een breed assortiment aan scheerproducten. De producten van De Vergulde Hand zitten in een luxe verpakking.

  Bekijk De Vergulde Hand
  Lees meer over
 • Logo Bio Oil

  Bio Oil

  Bio‑Oil onderzoekt en ontwikkelt gespecialiseerde huidverzorgingsproducten en gebruikt olie om superieure productprestaties te bereiken. Het merk bestaat als sinds 1987 en is sinds 2001 wereldwijd verkrijgbaar.

   

  Bekijk Bio-Oil
  Lees meer over
 • Jordan

  Jordan is een Scandinavisch merk dat al sinds 1927 voor de tanden van mensen zorgt. Ons assortiment met producten van goede kwaliteit is ontworpen om de mondverzorging van mensen zo ongecompliceerd en bemoedigend mogelijk te maken – een combinatie van superieure functionaliteit en stijlvolle ontwerpen.

   

  Bekijk Jordan
  Lees meer over
 • Vogue Girl

  Vogue girl is hét love brand voor jonge meiden. Het assortiment bestaat uit trendy, innovatieve verzorgingsproducten met een hoog fun gehalte door het gebruik van verschillende hippe prints. De verschillende verrassende geurlijnen passen perfect bij de verschillende leeftijden van jonge meiden.

  Bekijk Vogue Girl
  Lees meer over
 • Vogue Women

  Vogue Women biedt producten om het leven een beetje glamour te geven en het meeste uit elke dag en elk moment te halen. De producten stralen luxe uit en zijn er in de meeste trendy geuren. Het assortiment bestaat uit Parfum Deodorants, Shower Foams en Shower Gels.

  Bekijk Vogue Women
  Lees meer over
 • Vogue-Men

  Vogue-Men biedt producten die jou de hele dag fris houden in diverse sportieve, frisse en kruidige geuren. Het assortiment bestaat uit Shower Foams en Anti-transpirants.

  Bekijk Vogue Men
  Lees meer over
 • Logo Daro

  Daro

  Daro biedt kwalitatieve, effectieve no-nonsense producten om de gezondheid te ondersteunen. Het Daro assortiment is breed en biedt een brede range aan geneesmiddelen en medische hulpmiddelen die jou en het hele gezin kunnen helpen. Daarom Daro, sinds 1970.

   

   

  Bekijk Daro
  Lees meer over
 • Logo Midalgan

  Midalgan

  Midalgan biedt warmte genererende spierwrijfmiddelen bij belaste, vermoeide, en stijve spieren. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd. Dit helpt om soepel te  blijven bewegen. Ideaal voor of na het sporten of bewegen in de tuin of rondom het huis.

  Bekijk Midalgan
  Lees meer over
 • Logo Nestosyl

  Nestosyl

  Nestosyl biedt eerste hulp bij wondgenezing. Het biedt snelle verlichting bij pijn en jeuk door oppervlakkige snij- en schaafwondjes,  insectenbeten (bijvoorbeeld de eikenprocessierups) of brandwonden.

   

   

  Bekijk Nestosyl
  Lees meer over
 • Amando

  Amando biedt verfrissende, mannelijke geuren in de vorm van een eau de toilette of aftershave. Er zijn vier verschillende geurlijnen die uiteenlopend zijn van heerlijk fris tot warm en kruidig. DARE TO BE STRONG!

  Bekijk Amando
  Lees meer over
 • Logo Formule W

  Formule W

  Last van wratten? Formule W biedt de oplossing. Formule W is al decennia lang een vertrouwd en effectief geneesmiddel bij wratten. Ontdek ook de handige wrattenpen waarmee het aanstippen van wratten nog gemakkelijker wordt.

   

   

  Bekijk Formule W
  Lees meer over
 • Dr. EJ. Swaab

  E.J Swaab is een toegankelijk huid verzorgingsmerk met medische hulpmiddelen met bewezen effectieve ingrediënten. Het vindt zijn oorsprong in het apotheek kanaal. Het brede assortiment huidverzorging is aangevuld met lipverzorging, handverzorging, en aambeienverzorging. E.J. Swaab, sinds jaar en dag een aantrekkelijk geprijsd effectief merk. Lees voor het kopen de informatie op de verpakking. KOAG/KAG-nr. 1040-0122-0185.

  Bekijk Dr. EJ. Swaab
  Lees meer over
 • Perspirex

  Perspirex is een product lijn van zeer effectieve anti-transpirant rollers, specifiek geformuleerd om zweet en de geur, dat gepaard gaat met overmatig zweten, te stoppen. Klinisch bewezen om zeer sterke en langdurige bescherming te bieden met slechts 1 keer aanbrengen.

  Bekijk Perspirex
  Lees meer over
 • Logo NG

  NG

  Next Generation Perfumes BV is de full-service producent van parfum voor retail-organisaties, merken en private label brands. Samengebundeld in een sterke onderneming.

  Bekijk NG
  Lees meer over
 • Logo Suprimal

  Suprimal

  Suprimal is een belangrijke speler in de markt van reisziekte. Suprimal is een geregistreerd geneesmiddel tegen wagen-, zee- en luchtziekte. Het voorkomt en behandelt misselijkheid en braken.

  Bekijk Suprimal
  Lees meer over
 • Resdan

  Resdan is dé anti-roos specialist. De shampoos van Resdan zijn speciaal ontwikkeld voor de bestrijding van roos. Resdan shampoo is verkrijgbaar in diverse behandelshampoos en kuren die geschikt zijn voor verschillende haartypes. Resdan pakt de oorzaak van hoofdroos grondig aan, reinigt de hoofdhuid en verzorgt het haar.

 • Blue Stratos

  Blue Stratos is een betrouwbaar en sterk merk. De Blue Stratos-lijn bevat alles wat een man nodig heeft voor de dagelijkse verzorging: aftershave, douchegel en een deodorant. De geur kenmerkt zich als fris en stoer.

 • Tantum

  Tantum biedt een pijnstillende crème met zowel een zwellingverminderende als ontstekingsremmende werking. Ideaal bij spierpijn na het sporten of chronische spier- en gewrichtsklachten. *Bevat de werkzame stof benzydamine- hydrochloride dat behoort tot de geneesmiddelengroep met de naam NSAIDs. Tantum is een geneesmiddel en bevat benzydaminehydrochloride. Gebruik Tantum niet: Als u allergisch (overgevoelig) bent voor benzydaminehydrochloride of voor één van de andere bestanddelen van Tantum. Op een geïrriteerde huid en op open wonden. Lees voor gebruik de bijsluiter. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. KOAG/KAG-nr. 1040-0122-0185