Samen staan wij voor één doel

Bij ons word je omringd door mensen die allemaal één doel hebben: onze merken tot een nog groter succes maken. Je werkt samen met anderen die vol energie en passie, met een no-nonsense mentaliteit alledaagse routines tot een succes maken. We staan open voor nieuwe ideeën en hebben samen de ambitie om uitdagingen aan te gaan en te overwinnen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en teamwork. Daarom werken we veel samen met elkaar. We delen best practices en learnings en we lunchen samen in de kantine of tijdens een wandeling buiten. We werken hard, maar vieren onze successen ook met elkaar.

De Remarker is enthousiast en straalt dit ook uit. Is toegewijd aan het bedrijf, houdt van een uitdaging en werkt graag samen met anderen aan één gezamenlijk doel.

Maak kennis met ons

 • Wij houden van eigen initiatief
  Persoonlijk initiatief en meedenken over hoe we onze doelen kunnen bereiken waarderen we.
 • Wij houden van ambitie
  Ambitie vinden we belangrijk, maar plezier in je werk ook. Er is bij ons ook ruimte voor ontspanning.
 • Wij houden van creativiteit
  Leuk als je nieuwe creatieve dingen aandraagt en ze ook uitprobeert!
 • Wij houden van enthousiasme
  Ons enthousiasme over onze merken steken we niet onder stoelen of banken. We hopen jij ook niet!

Bijdrage aan jouw ontwikkeling

Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom hebben we het Remark studiefonds in het leven geroepen. Het studiefonds biedt je de mogelijkheid tot bijscholing en coaching op zowel individueel als op afdelingsniveau. Zo kun jij werken aan jouw kennis, vaardigheden en ontwikkeling en kunnen wij jouw talent optimaal benutten.

Merken waarvoor je aan de slag gaat

Je gaat aan de slag voor een of meerdere van onze 20 topmerken die met name gedistribueerd worden in de drogisterijbranche. Deze merken worden vermarkt middels een omnichannel benadering, waardoor de merken verkrijgbaar zijn bij drogisterijen, apotheken, parfumerieën, gezondheidswinkels, supermarkten en ook online. Diverse merken hebben de positie van marktleiderschap of een top 5 positie in verschillende segmenten veroverd.

Bekijk onze merken

Openstaande vacatures

 • Marketing Product-data Specialist

  Ben jij punctueel, hou je van orde scheppen in chaos en heb je affiniteit met data? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons marketingteam zoeken wij een Product-data Specialist!

  Lees meer
  Lees meer over
 • Vacature Data Entry Medewerker Sales

  Heb jij affiniteit met cijfermatige data en hou je ervan om punctueel te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons salesteam zijn wij op zoek naar een Data Entry Medewerker.

  Lees meer
  Lees meer over

Impressie van onze merken