Jouw hoofddoelen:

De Trade Marketeer analyseert de sell-out data van de markt, de verschillende kanalen en retailers. Je signaleert trends en maakt op periodieke basis  analyses van de situatie in de markt. Hierbij adviseer je het sales – en marketing team op basis van je bevindingen. Je denkt mee over de distributie- en promostrategie van onze merken. Daarnaast ondersteun je het sales- en marketingteam met analyses en voorstellen ten behoeve van schappenplannen van retailers en innovaties.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het sales team en werkt nauw samen met de Key Accountmanagers en het marketing team. Je komt terecht in een enthousiast team, waarin er veel vrijheid en verantwoordelijkheid is en snel kan worden geschakeld.

 • Business insights is key. Je analyseert marktdata op verschillende niveaus (macro, markt, kanaal en retailer). Kernwoorden hierbij zijn: sell out, distributie, promodruk, value en volume.
 • Je adviseert adhv de Business Insights waar de (on)mogelijkheden zitten voor onze producten.
 • Je beheert de marktdata bestanden (Nielsen) en distributiegegevens van onze merken.

Wij zoeken jou als je in grote lijnen voldoet aan het onderstaande:

 • Je een afgeronde HBO of WO opleiding hebt (of gelijkwaardig denkniveau) en bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare of andere relevante functie (de exacte functie invulling passen we aan obv op jouw ervaring)
 • Je jezelf herkent in de volgende competenties: analytisch en systematisch denkvermogen, sterk in het scheiden van hoofd- en bijzaken,  accuraat, resultaatgericht, stressbestendig, enthousiast en zelfverzekerd . Daarnaast communiceer je helder en to the point en ben je goed in staat op constructieve wijze samenwerkingen op te bouwen met de (interne) stakeholders.
 • Je de Nederlandse taal goed beheerst.

Wat bieden wij jou?

 • Een gave functie op het snijvlak van Sales en Marketing, bij een succesvol bedrijf, met mooie bekende merken, in het Noord-Oosten van Nederland
 • Enthousiaste collega’s die open met elkaar samenwerken
 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring en de uiteindelijke functie-invulling
 • Mogelijkheid tot hybride werken
 • 27 vakantiedagen obv fulltime dienstverband
 • Een snelle omgeving waarin je veel kunt leren. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en de ruimte om jezelf te ontplooien
 • Je rapporteert direct aan de Sales Manager (MT lid)
 • Goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding
 • Personeelskorting op Remark producten

Over Remark)

Remark Groep – waarschijnlijk kende je onze bedrijfsnaam niet, maar ongetwijfeld heb je meerdere van onze merken bij je thuis staan. We zijn een toonaangevende en succesvolle merkenbouwer in de markt van cosmetica/persoonlijke verzorging en gezondheidsproducten. Het Remark portfolio bestaat uit meer dan 20 topmerken die je in bijna elke drogisterij en supermarkt kunt kopen. Op enkele exclusieve distributiecontracten na zijn al onze merken eigendom van Remark en/of moedermaatschappij Vision Healthcare. Onze bekendste merken zijn Therme, ZARQA, DARO, De Vergulde Hand, Jordan, VOGUE Girl, Bio-Oil en Midalgan.

Ons kantoor staat in Rogat, bij Meppel (vlakbij Zwolle). Onze organisatie richt zich op de marketing, sales en logistiek. We werken samen met externe ontwikkelaars en producenten. Remark is onderdeel van het internationale Vision Healthcare, maar wij opereren vooral lokaal en zelfstandig.

De Remark cultuur kenmerkt zich door de kernwaarden samenwerken, ondernemerschap, merkgedrevenheid en eigenzinnigheid. We zijn in het algemeen no-nonsense en to-the-point.

Kom je bij ons werken?
Enthousiast? Stuur jouw motivatiebrief met CV naar: receptie.remark@visionhealthcare.eu o.v.v. Vacature Trade Marketeer. Wil je nog meer aanvullende informatie? Stuur dan even een mailtje met je telefoonnummer, dan bellen we je terug.

*Sollicitaties zonder motivatiebrief nemen wij niet in behandeling.